ALVSTAD BYGGSERVICE OG GULVSLIPING


SMÅ OG STORE SNEKKERTJENESTER, 

OPPUSSING, REHABILITERING, GULVSLIPING

Hva kundene sier

Takker for veldig bra jobb! Alvstad er dyktig, ryddig, og trivelig!

Eikeparkett og dørstokker fra byggeår (1970) vart slipt og lakkert. Resultatet ble utmerket! Herlig å få liv i det gamle gulvet! Føles riktig.

Kommer helt sikkert til å bruke Alvstad igjen ved neste korsvei.

.


Tor Arne VestadNøye i jobben sin. Kommer når han skal og alltid blid og hyggelig. Anbefaler han på det sterkeste.
Janniche NordengenVil så absolutt anbefale Alvstad byggservice! Effektiv, grundig og serviceinnstilt. Har et veldig gammelt gulv som var malt i flere omganger og med store mellomrom. Resultatet ble over all forventning.

Og i et ledig øyeblikk rev han sannelig en veranda og satte den opp igjen også.Kjersti ØsteråsAnbefales ! Pent og nøyaktig utført arbeid. Tidsramma ble holdt selv om det dukket ekstra arbeid undervegs.


Line StensbyVeldig fornøyd med slip og lakkering. Lite støv etter at jobb var ferdig.
Gulvet og trappa ble som nytt.
Leverte god kvalitet til avtalt pris og tidspunkt.
Veldig god service, og kan trygt anbefales.

.


Magnus Bakkerud LarsenFantastisk resultat ved sliping og lakking av parkett, ren magi! 
Trivelig, pålitelig og pris som avtalt. Det kan man like! Anbefaler Morten Alvestad på det varmeste 👍

.Tone NordahlTakk for flott utført oppdrag. Gulvene ble veldig fine og det var en veldig ryddig dialog og prosess. Fremdriften lå hele tiden litt foran skjema og du var like ivrig på å bli raskt ferdig som meg.
Jeg anbefaler på det varmeste å benytte Alvstad.


Atle Fejerskov JohansenIkke bare ble gulvet kjempefint, jeg fikk et helt "nytt" kjøkkenbord også! God service, god kvalitet og gjennomføring som avtalt.


Anne Cathrine BlakstadGodt arbeid =fine gulv, fleksibel, løsningsorientert håndtverker som jeg anbefaler på det varmeste.

.


Grete Daling


Fantastisk jobb. Gulv og trapp ser ut som nytt. Nøye. Punktlig. Anbefales på det sterkeste 👍👍Liss Sofie FjellkingJeg benyttet Alvstad Byggservice til sliping av terassegulv/platting. Resultatet ble strålende og gulvet fremstår bedre enn nytt. Kan absolutt anbefales 👍🏻


Odd Kjetil MarsteinHadde en hastejobb på Lillehammer som Alvestad påtok seg med kort frist. Gulvene ble slipt og lakket, og fremstår nå som nye! Takk for utmerket jobb!Tor Arne IngvoldstadCopyright © 2020

ALVSTAD BYGGSERVICE & GULVSLIPING